بهروز آذر خبر داد: اختصاص ۶۰ هزار میلیارد تومان برای اشتغال زنان سرپرست خانوار اسلامی در مشهد: سال گذشته اندیشکده دیده‌بان هسته‌ای را ایجاد کردیم آملی لاریجانی خطاب به پزشکیان: اهانت‌های رئیس جمهور آمریکا علیه ایران را پاسخ دهید رئیس سازمان انرژی اتمی در مشهد: غنی‌سازی اساس صنعت هسته‌ای ماست تعامل دولت و بخش خصوصی باعث ارتقای رتبه خراسان رضوی در پایش محیط کسب‌وکار پزشکیان با خانواده معظم شهدا در بدو ورود به کرمانشاه دیدار کرد اعلام ویژه‌برنامه‌های اولین سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت، در مشهد مشاور امنیت ملی عراق و سردار قاآنی در بغداد دیدار کردند ترامپ: قطر خیلی به آمریکا در خصوص پرونده ایران کمک کرد سردار سلامی: عبارات رئیس‌جمهور آمریکا تأثیری بر ملت ایران ندارد وزارت خارجه زمان نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی را اعلام کرد مجمع تشخیص با پالرمو به‌صورت مشروط موافقت کرد رهبر انقلاب: مشکل اصلی زورگویان غربی نفی تمدن باطل آن‌ها از طرف جمهوری اسلامی است امیر قطر در دیدار با ترامپ: خواهان برقراری صلح هستیم دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم
سرخط خبرها

رشد نجومی اجاره بها با افزایش ۱۰ درصدی حقوق تناسبی ندارد| دولت بازار را کنترل کند

  • کد خبر: ۱۱۳۱۸۹
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۴
رشد نجومی اجاره بها با افزایش ۱۰ درصدی حقوق تناسبی ندارد| دولت بازار را کنترل کند
عضو هیأت رئیسه کمیسیون امور داخلی در مجلس گفت: متاسفانه سقف تعیین شده توسط دولت، در بازار اجاره مسکن رعایت نشده که این رشد بی‌ضابطه با افزایش ۱۰ درصدی حقوق کارکنان هیچ تناسبی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، رسول فرخی میکال، با اشاره به رشد افسارگسیخته اجاره‌بها مسکن، گفت: اجاره بها یکی از موضوعات مهم امروز کشور است چرا که بیش از ۵۰ درصد سبد خانوار را تشکیل می‌دهد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: هم اکنون فصل جا به جایی مستاجران آغاز شده و گرانی اجاره بها مشکلات بسیار زیادی را برای مردم به ویژه اقشار کم‌درآمد و آسیب‌پذیر جامعه ایجاد کرده است. دولت برای کنترل این بازار پر تلاطم برای افزایش اجاره بها سقف تعیین کرده که بر اساس آن میزان مجاز برای تهرانی‌ها ۲۵ درصد و برای سایر شهر‌ها ۲۰ درصد است. طبق مصوبه دولت سقف اجاره بها در سطح تهران ۲۵ درصد تعیین شده در حالی که بر اساس گزارش‌های میدانی شاهدیم که این سقف رعایت نشده  داشته است.  

وی با بیان اینکه طبق گزارش‌های میدانی سقف ۲۵ درصدی اجاره بها مسکن در تهران رعایت نمی‌شود، اضافه کرد: متاسفانه سقف تعیین شده توسط دولت، در بازار اجاره مسکن رعایت نشده و شنیده می‌شود حتی در برخی از مناطق تهران اجاره بهای مسکن را بیش از ۱۰۰ درصد افزایش داده اند که این رشد بی‌ضابطه با افزایش ۱۰ درصدی حقوق کارکنان هیچ تناسبی نداشته و مردم را با مشکلات بسیار زیادی مواجه می‌کند.

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس یازدهم عنوان کرد: از طرفی دولت برای بهبود وضعیت مستاجران وامی را تحت عنوان ودیعه مسکن برای این قشر از جامعه در نظر گرفته که متاسفانه به دلیل موانع متعددی که برای دریافت وام بر سر راه مستاجران قرار می‌گیرد، چالش جدیدی برای مردم ایجاد کرده است. با توجه به گرانی کالا‌های اساسی و رشد افسارگسیخته اجاره بها مسکن، دولت باید از مستاجران حمایت کرده و تسهیلاتی با نرخ سود مناسب و شرایط دریافت راحت‌تر در اختیار مستاجران قرار دهد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: دولت برای ساماندهی بازار پر تلاطم اجاره بها مسکن باید کمیته‌ای متشکیل از مسئولان متولی، کارشناسان و متخصصان این حوزه و مشاوران املاک ایجاد کرده و بازار را کنترل کنند. در صورت اجرای دقیق مصوبه دولت و تعیین سقف اجاره بها مسکن، آرامشی در جامعه ایجاد می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->